MENU na tento týždeň

    A´la carté

    V hotelovej reštaurácii na Vás čaká príjemné prostredie i vynikajúce jedlo, ktoré je pôžitkom pre všetky zmysly. Náš šéfkuchár zostavil Á LA CARTE s použitím kvalitných surovín tak, aby sa prepojením ich vlastností dosiahla dokonalá chuť a Vy ste pri stolovaní u nás prežili gastronomický zážitok. 

    Prajeme Vám dobrú chuť!

    Vínna karta

    VÍNNA KARTA obsahuje viac ako 40 kvalitných vín prevažne od domácich vinárov. Nechajte si poradiť od nášho profesionálne vyškoleného personálu a Váš zážitok z výborného jedla bude o to väčší. 

    Nápojový lístok

    Budeme radi, ak Vás osloví aj ponuka nápojov z nášho NÁPOJOVÉHO LÍSTKA, kde nechýbajú chutné miešané drinky, smoothie, vynikajúce kávy a čerstvé, voňavé čaje.

    ACADEMY CULINAIRE THURIES

    Pre zabezpečenie najvyššej kvality, šéfkuchár hotela, Vladimír Vavák, absolvoval svetoznámu školu varenia ACADEMY CULINAIRE THURIES. Absolvoval všetky kurzy vypracované renomovaným kulinárskym mágom Damienom Thuriesom a stal sa hrdým držiteľom certifikátu.

    Zo všetkých lások najúprimnejšia je láska k jedlu...

     

    G.B.Shaw

     

    .... preto sa snažíme vložiť svoje srdce do vytvárania gurmánskeho zážitku pre Vás.

     

    Základom a´la carte je inšpirácia v tradičných slovenských jedlách, ktoré sú pripravované modernou gastronómiou. S dôrazom kladeným na čerstvosť a kvalitu je menu zostavené zo sezónnych potravín. Profesionálny prístup doplnený zmyslom pre detail vnáša do stolovania nové trendy, samozrejme, pri zachovaní zdravého životného štýlu.

    Pre nás stravovanie nie je len spôsob, ako sa zasýtiť, ale najmä príležitosť zažiť nezabudnuteľný kulinársky zážitok.

     Dobrú chuť Vám želá šéfkuchár hotela PARK****

     

     

       

     

    Vladimír Vavák