Gastronómia

v mieste plnom
zážitkov

Kuchyňa pod vedením Vladimíra Vaváka
Sezónne špeciality
Kvalitné denné menu

Základom a´la carte je inšpirácia v tradičných slovenských jedlách, ktoré sú pripravované modernou gastronómiou. S dôrazom kladeným na čerstvosť a kvalitu je menu zostavené zo sezónnych potravín. Profesionálny prístup doplnený zmyslom pre detail vnáša do stolovania nové trendy, samozrejme pri zachovaní zdravého životného štýlu.

Pre nás stravovanie nie je len spôsob, ako sa zasýtiť, ale najmä príležitosť zažiť nezabudnuteľný kulinársky zážitok.

Dobrú chuť Vám želá šéfkuchár hotela PARK****
Vladimír Vavák

 

Bufetové raňajky

Len si predstavte ráno, keď sa nemusíte nikam ponáhľať. U nás v PARKu môžete každý deň začať tými najskvelejšími raňajkami a o nič sa nestarať, len si ich náležite užiť. Bufetové raňajky pre vás pripravujeme každý deň.

Pondelok – Piatok: 6.30 – 9.30 hod.
Sobota – Nedeľa: 7.00 – 10.00 hod.

 

Denné menu

Kažý deň pre vás pripravujeme menu z najčerstvejších surovín, pripravované poctivo s dôrazom na zdravý životný štýl a modernú kuchyňu. Pozrite si aktuálnu ponuku denného menu.

Pondelok – Piatok: 11.00 – 14.00 hod

 

A’la carté

V hotelovej reštaurácii na vás čaká príjemné prostredie i vynikajúce jedlo, ktoré je pôžitkom pre všetky zmysly. Náš šéfkuchár Vladimír Vavák zostavil Á LA CARTE s použitím kvalitných surovín tak, aby sa prepojením ich vlastností dosiahla dokonalá chuť a Vy ste pri stolovaní u nás prežili gastronomický zážitok.

Pondelok – Nedeľa: 11.00 – 22.00 hod

 

Zážitkové menu

Pre všetkých milovníkov gastronómie pripravil náš šéfkuchár dellikatesné Zážitkové menu plné chutných špecialít a surovín bohatých na vitamíny. Pozrite si aktuálnu ponuku Zážitkového menu.

Pondelok – Nedeľa: rezervácie telefonicky na recepcii 043 581 11 11

 

Steak menu

Pre milovníkov chutných steakov sme pripravili nové Steak Menu. Pochutnajte si na pravých hovädzích steakoch priamo z Argentíny, kde sa statok pasie na úpätí Ánd počas celého roka. V porovnaní s hovädzinou kŕmenou obilím, chovanou v preplnenom prostredí je argentínske mäso čistejšie, zdravšie, chutnejšie.

Pondelok – Nedeľa: 11.00 – 22.00 hod.

 

Nápojový lístok a vínna karta

Budeme radi, ak Vás osloví aj ponuka nápojov z nášho Nápojového lístka, kde nechýbajú chutné miešané drinky, smoothie, vynikajúce kávy a čerstvé, voňavé čaje. Pre milovníkov vína sme pripravili Vínnu kartu , ktorá obsahuje viac ako 40 kvalitných vín prevažne od domácich vinárov. Nechajte si poradiť od nášho profesionálne vyškoleného personálu a váš zážitok z výborného jedla bude o to väčší.

Pondelok – Nedeľa: 8.00 – 22.00 hod.